Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Am aflat cine sunt" by Ioana Podina * eBook PDF Kindle ePub Free

Am aflat cine sunt

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Am aflat cine sunt
  • Author : Ioana Podina
  • Release Date : January 18, 2018
  • Genre: Romance,Books,Young Adult,Fiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 561 KB

Description

Slăbuţă și cu părul semi-dezordonat, cu pantaloni prea scurţi și cu bagaje prea multe pentru vârsta ei, Aisha ajunge în Crayton. Nu a fugit de acasă, ci a fost trimisă aici - la mătușa ei, Nana. Dar asta nu o face mai puţin „fiică risipitoare”.
Vacanţa de vară. Trei luni. Mult sau puţin - atât timp are la dispoziţie pentru a-și pune viaţa în ordine. Poate că restul adolescenţilor din Crayton se plâng pentru că trebuie să meargă la „școala de vară”, ca să își repare notele. Dar pentru ea, miza este mult mai mare. Nici nu știe de unde să înceapă... reparatul. Iar străinul misterios care tot apare pe la Nana pe acasă și care pare să aibă cel puţin la fel de multe secrete ca și ea nu face lucrurile mai simple.
În Crayton, Aisha își regăsește prietenii copilăriei, care știu să deschidă ușile de mult închise din inima ei și care știu să aștepte, răbdători, până la momentul potrivit. Redescoperă gașca de tineri care nu sunt gata doar de distracţii, ci sunt ca o îmbrăţișare caldă peste sufletul ei obosit. Pas cu pas, ea renunţă la măști și la frici și se lasă văzută și acceptată. Iubită. Treptat, găsește drumul către cine este ea cu adevărat și către Cel care o iubește cu o dragoste nebună, veșnică.
Atât de multe se pot schimba într-o vară!


Free Download "Am aflat cine sunt" PDF ePub Kindle